Matchplay kampioenschappen

in het weekend van 7 en 8 juli is het Matchplay kampioenschap gespeeld. Zaterdagochtend traden 16 dames en even zoveel heren aan voor de eerste wedstrijd over 18 holes. Telkens twee spelers namen het tegen elkaar op. Na een kleine vier uur hadden alle deelnemers deze eerste ronde afgemaakt en was duidelijk welke 8 heren en 8 dames de kwart finale gingen spelen. ‘s middags was er weer een wedstrijd, waarna 4 heren en 4 dames overbleven die zondag de halve finales speelden. Zondagmiddag was er dan de finalewedstrijd. Bij de dames namen Aniek Martini en Trijny de Lange het tegen elkaar op. Bij de heren streden Sjon Troudes en Harry Oolders om de titel. Na een zinderende strijd gingen bij de dames Trijny de Lange en bij de heren Harry Oolders er met de eerste prijs vandoor! Het was een mooi kampioenschap, met ideale weersomstandigheden. De spelers en supporters genoten nog lang na op het gezellige terras bij het clubhuis, onder het genot van een drankje en de heerlijke hapjes van Harrie van der Es.

[hm]