Maandbeker oktober en Jaarbeker 2017

De dagen worden korter, de bladeren vallen en er zijn steeds minder dagen dat je in korte broek/rok en polo kunt golfen. Helaas is het einde van het zomer-golfseizoen aangebroken en daarom wordt in de maand oktober een aantal afsluitende wedstrijden gespeeld. Zo komt er helaas ook aan de maandbekers 2017 een eind; op zondag 8 oktober werd de laatste wedstrijd in die reeks gespeeld. Naast de dagwinnaars (werden deze keer ook de over-all winnaars in het najaarszonnetje gezet. Bij de dames kwam Annemarie Smith als winnaar van de reeks uit de bus. Bij de heren was dit Harry Oolders. De winnaars van de jaarbeker ontvingen een cadeaubon en een bos bloemen. Voor de 2e en 3e prijswinnaars waren er cadeaubonnen. In hun speech blikten Annemarie en Harry terug op een geslaagd maandbeker-seizoen met over het algemeen redelijk weer maar vooral veel gezelligheid. Wij kijken alweer reikhalzend uit naar de maandbekers in 2018!

Uitslag maandbeker 7:

Dames