persoonlijk lidmaatschap

Bij het persoonlijk lidmaatschap koopt u een ‘participatie’ in het garantievermogen van de vereniging. Dit bedrag wordt terugbetaald als u het lidmaatschap beëindigt (afhankelijk van de hoogte van het garantievermogen en in volgorde van opzegging). Leden hebben toegang tot de ledenvergadering en zijn stemgerechtigd. Nieuwe leden betalen eenmalig een entreegeld en een jaarlijkse contributie inclusief bijdrage aan de NGF. Jaarlijks wordt een cateringfee in rekening gebracht om de eerste consumpties in het clubhuis te betalen.

persoonlijk lidmaatschap met gespreide betaling
Bij het persoonlijk lidmaatschap met “gespreide betaling” gaat u een contract aan voor drie of vijf jaar. U betaalt per maandelijkse automatische incasso. De participatie en het inschrijfgeld worden samen met de contributie verrekend over het aantal maanden dat het contract loopt. Bij tussentijdse opzegging van het contract vervalt het recht op teruggave van de reeds betaalde participatie. Bij deze lidmaatschapsvorm worden de cateringfee en de NGF-bijdrage apart in rekening gebracht.
tarieven
Contract 3 jaar: maandelijks € 103,00*
Contract 5 jaar: maandelijks € 93,00*
* tarief 2017

jaarlijks

éénmalig

participatie

NGF

catering

leeftijd

gewoon lid

26+

Download het aanmeldingsformulier-lidmaatschap en lever het ingevulde formulier met pasfoto in bij het secretariaat.

(CE)