jeugdlidmaatschap

Golfclub Holthuizen heeft een flink aantal jeugdleden en hanteert voor de jeugd aantrekkelijke tarieven.

De club heeft een actieve jeugdcommissie en doet mee met het programma “Committed to jeugd” van de Nederlandse Golf Federatie. Golfclub Holthuizen heeft daarmee de jeugd veel te bieden:

*  spelenderwijs leren door lesprogramma’s in kleine groepen (streefaantal 6 kinderen per groep).

*  ondersteuning door jeugdcoaches voor de jongste golfers en extra training voor jeugdleden van het competitie team..

*  baanwedstrijden als onderdeel van het lesprogramma.

*  meerdere jeugdwedstrijden.

*  mogelijkheid tot het spelen van competitie in teamverband of individueel; NGF Jeugdcompetitie, NNO competitie en Golf Sixes League

*  gratis oefenfaciliteiten (gratis maandelijkse opwaardering voor de ledenpas ballenautomaat).

lidmaatschap jaarlijks éénmalig participatie NGF catering leeftijd
jeugd tot  15 € 132,00 n.v.t. n.v.t. € 9 n.v.t. tot 15
jeugd 15 t/m 20 € 184,00 n.v.t. n.v.t. € 9 n.v.t. 15 t/m 20

Download het aanmeldingsformulier-lidmaatschap en lever het ingevulde formulier met pasfoto in bij het secretariaat.

Kosten en samenstelling lespakket:

* beginnende jeugdspelers vanaf 6 jaar;

lespakket 1; 20 lessen, waaronder 15 lessen á 30 minuten met na de les ong. 30 minuten training met een jeugdcoach, incl. 5 baanlessen/jeugdwedstrijden op de par-3 baan, daarnaast Sinterklaas wedstrijd, Cross Country en Jeugddag, met begeleiding van een jeugdcoach;

€ 110,00 van 6 t/m 11 jaar

* jeugdleden met baanpermissie en/of hcp 54 of lager;

lespakket 2; 20 lessen, waaronder 15 lessen á 50 minuten, incl. 5 baanlessen/jeugdwedstrijden op de   grote baan en daarnaast Sinterklaas wedstrijd, Cross Country en Jeugddag.

€ 110,00 t/m 11 jaar en € 125,00  van 12 t/m 20 jaar

* jeugdleden competitieteam;

lespakket 3; +18 trainingen van 50 minuten door pro, daarnaast training o.l.v. jeugdcoach volgens       vastgesteld schema. Deelname aan jeugdwedstrijden op grote baan indien er geen  competitie wordt gespeeld, plus deelname aan Sinterklaas wedstrijd, Cross Country en Jeugddag.

(Bij verandering van het lespakket kan er een prijswijziging zijn.)