Lekker lezen: Nationaal Golfmagazine

Beste golfers

Het is genieten op de golfbaan, ondanks de beperkingen die ons maar blijven achtervolgen. Er lijkt geen einde aan te komen, waar je in landen om ons heen toch al versoepelingen ziet. Nederlandse topamateurs kwamen zelfs al in actie in buitenlandse toptoernooien, maar dat is in eigen land nog een utopie. Desondanks: we genieten. Mooi weer, banen in topconditie. Heerlijk.

Nu is het nog wachten op het moment dat de clubhuizen weer echt opengaan, op het moment dat we weer heerlijk en gezellig na een ronde op het terras kunnen zitten. Dat moment kan wat ons betreft niet snel genoeg komen.

Ondertussen kunnen we ook wel genieten van de verrichtingen van de Nederlanders op de European Tour. Van de Masters die er straks – ja, nu alweer – aankomen. Daarover meer in dit magazine.

In het magazine ook meer over de competitie, die er weliswaar niet komt, maar toch ook weer wel. Voor de Hoofdklassers in ieder geval. De NGF heeft een alternatief plan gepresenteerd, waarbij in het laatste weekend van september in verkorte vorm om de landstitels wordt gespeeld.

En tot slot nog iets over golfreizen. Ja, het moment waarop dat weer kan komt steeds dichterbij. Maar tegelijkertijd ook een waarschuwing, want starttijden op buitenlandse banen zijn in trek. En bijna op.

Geniet hopelijk ook van dit magazine. Niet zo dik als u van ons gewend bent, maar ook die tijd komt straks weer terug.

Klik HIER om het Nationaal Golfmagazine digitaal te lezen.