Leesvoer: Nationaal Golfmagazine

Beste golfers

We kunnen het met een gerust hart stellen: het golfseizoen zit erop. De zomertijd is verruild voor de wintertijd, Sinterklaas komt eraan en de Kerst is in aantocht, en de finale van de Race to Dubai is gespeeld. Hoeveel signalen willen we nog meer hebben dat het echt voorbij is?

Natuurlijk, de die-hards kunnen en zullen nog steeds hun balletjes slaan. Wintergolf is ook golf. Maar toch is het net even anders dan een rondje lopen in polo met een lekker zonnetje erbij. In deze periode is het koud, soms guur, vaak nat, af en toe drassig en heel soms gewoon niet te doen. Maar wie wil spelen, kan dat – meestal.

Indoor is natuurlijk ook nog een optie. Da’s wel een polo, maar geen zonnetje, en in ieder geval warm en droog. Niet voor niets worden er steeds meer indoorcentra gebouwd om in de behoefte van de fanatiekste golfers te voorzien. Indoor kun je je namelijk prima voorbereiden op het volgende seizoen. Daarover veel meer in dit nummer.

In deze editie van Nationaal Golfmagazine ook een interview met Daan Huizing, de vierde Nederlander die volgend jaar op de European Tour speelt. Al heet die Tour vanaf komende week dan wel weer de DP World Tour. Dat betekent meer toernooien over de hele aardbol, maar ook meer geld, meer status, meer sponsoren. Dat belooft wat voor komend seizoen.

De Rosendaelsche sloot het seizoen in ieder geval geweldig af. Die club pakte de Europese titel voor clubteams, iets wat voor het laatst in 2004 werd gepresteerd door Houtrak. In Portugal troefde de club uit Arnhem iedereen af, en daar kijken we uitgebreid op terug.

Hieronder de link naar het digitale magazine.

Veel leesplezier gewenst met deze nieuwste editie van Nationaal Golfmagazine.

Team Nationaal Golfmagazine,

Eric Korver