een verstandelijke beperking

Golfen voor mensen met een verstandelijke beperking.

Golfclub Holthuizen maakt het voor mensen met een verstandelijke beperking mogelijk te leren golfen. We hebben op zaterdagmorgen een aantal golfende leden met een verstandelijke beperking die met veel plezier lessen en trainen onder begeleiding van vaste vrijwilligers.

Wat is er nodig voor de startende golfer met een verstandelijke beperking?

• Veel zin hebben om te leren golfen.
  • Op zaterdagmorgen aanwezig kunnen zijn en het fijn vinden om buiten te zijn.
  • In het begin 5 keer individueel les nemen. Er is altijd een vrijwilliger bij deze lessen
  • In het begin zorgen wij voor de golfclubs.

Wat kunnen mensen met een verstandelijke beperking verwachten van Golfclub Holthuizen

• Iedere week wordt er op zaterdagmorgen getraind onder begeleiding van vrijwilligers.
  • Het aantal groepslessen wordt jaarlijks bepaald.
  • Het meedoen aan wedstrijden bij Golfclub Holthuizen en toernooien bij andere golfclubs en de Special Olympics.
  • Opgenomen worden als lid van golfclub Holthuizen inclusief een lidmaatschapspasje van de NGF (Nederlandse Golf Federatie)

Hoe lid worden van Golfclub Holthuizen?

• Het is mogelijk om te beginnen met een proefperiode.
  • In de proefperiode neemt u les bij de golfpro.
  • Na de proefperiode kunt u op ieder moment in het jaar lid worden.
  • Voor mensen met een verstandelijke beperking is er een speciaal tarief.

Wanneer u belangstelling heeft en meer informatie wilt kunt u bellen met het secretariaat, tel.nr. 050-5015103.

Klik ook op onderstaande link .
//www.golf.nl/nieuws/2015/apr/golfen-met-verstandelijke-beperking