jeugdcommissie

Jeugdcommissie

De jeugdcommissie heeft zich als taak gesteld om het beste uit onze jeugdleden te halen. Samen met onze pro, de jeugdcoaches en andere vrijwilligers ondersteunt en verzorgt de jeugdcommissie alles wat met jeugdgolf te maken heeft en stimuleert op meerdere gebieden dat jaarlijks nieuwe jeugdleden zich kunnen aanmelden. Maar ook dat jeugdleden vervolgens lessen en trainingen kunnen volgen en kunnen deelnemen aan de eigen en regionale wedstrijden. Naast de landelijke NGF competities en NNO-wedstrijden worden ook ‘eigen’ gezelligheidswedstrijden georganiseerd. De jeugdcommissie is samengesteld uit vrijwilligers te weten:

Bosse Boon:      Bosse is verantwoordelijk voor de financiën en de begroting.

Hij is coördinator voor de jeugdcoaches en jeugdwedstrijden, Golf sixes en E-golf 4u wedstrijden.

Bosse is ook jeugdcoach.

Marlin Ruchti

Marlin is jeugdcoach en mede verantwoordelijk voor de jeugdwedstrijden.

Bjorn Ruchti:

Björn onderhoudt contact met de pro en is coördinator voor de NGF competitie, de NJGT wedstrijden, de Egolf4Uwedstrijden en overige jeugdwedstrijden.

Hij is daarnaast jeugdcoach.

Bram is vice voorzitter van de jeugdcommissie. Verder is hij verantwoordelijk voor het contact met de pro, contact met het bestuur en mede verantwoordelijk voor de jeugdwedstrijden.
Jan Willems

Jan is verantwoordelijk voor de jeugdwedstrijden en laddercompetitie

Vanessa Abee   Vanessa is verantwoordelijk voor het secretariaat van de jeugdcommissie. Zij onderhoudt contact met het clubsecretariaat en met de ouders. Ze is coördinator secretariaat-horeca en mede verantwoordelijk voor jeugdwedstrijden en Golf-sixes. Verder onderhoudt zij de appgroep.

Het werk van de jeugdcommissie en jeugdcoaches is volledig afhankelijk van de beschikbaarheid en inzet van vrijwilligers. De jeugdcommissie hoopt enige uitbreiding te mogen begroeten. Wie heeft hart voor onze golftalentjes?

[hm]