Job, Janine en Sander veroveren medailles bij Special Olympics

Na een geweldig weekend in Enschede bij de S.O. hebben we onze wedstrijden op de prachtige Twentsche golfclub afgerond met mooie prijzen.

Er waren 3 groepen na de divisioning van zaterdag.  in elke groep werden 6 prijzen uit gereikt. Ons drietal zat toevalligerwijze elk in een groep.

Sander zat in de derde groep en werd daarin derde, en won dus een bronzen medaille.
Janine werd 2e in de tweede  groep en won dus zilver.
Job werd 1e in de eerste groep, na een topdag op zaterdag (volgens verhalen de beste score van de dag alles viel goed, drives, putt’s  en alles ertussenin). Men was onder de indruk  hoe goed hij speelde samen met z’n unified. Een gouden medaille dus voor Job!

Job verwoordde de afgelopen dagen als volgt “Dit is de mooiste tijd van mijn leven.”

Ook voor Janine, Sander en begeleiding krijgt dit weekend een aparte plek in de herinnering. We hebben genoten van dit “grootse” feest. We bedanken alle mensen en het bestuur van Golfclub Holthuizen die ons gesteund hebben op welke wijze dan ook.

CvW