Jaap Koster Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Zaterdag, 11 september 2021

Ons gewaardeerd lid Jaap Koster werd vandaag op de tennisbaan in Peize verrast door burgemeester Klaas Smid. Deze deelde hem mede dat het Zijne Majesteit de Koning heeft behaagd Jaap te benoemen tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Jaap doet al jaren heel veel vrijwilligerswerk voor de tennisvereniging in Peize: hij is groundsman, geeft technische sturing aan de onderhoudscommissie, hij is baancommissaris en verzorgt de website die hij ook zelf gebouwd heeft. Daarnaast heeft Jaap verschillende meubels voor zowel binnen als buiten het clubhuis gemaakt.

Bij Golfclub Holthuizen meldde hij zich direct bij het aangaan van zijn lidmaatschap als lid van de facilitaire commissie. Sinds kort heeft hij ook zitting in de baancommissie.

Kortom, deze onderscheiding is volkomen terecht en wij feliciteren Jaap hiermee van harte.