Brasserie Holthuizen

Wij verwelkomen u graag bij Brasserie Holthuizen

Een kleinschalige en gemoedelijke brasserie, met een prachtig terras en uitzicht over de golfbaan. Hier bent u altijd welkom voor een kop koffie met gebak, een heerlijke lunch, of een drankje met een borrelgarnituur.

En wat is er leuker dan om na een sportieve dag op de golfbaan nemen in om samen met uw medespelers een gezellig hapje te eten onze brasserie. Een dagje golfen op golfbaan Holthuizen met uw collega’s of vrienden is makkelijk uit te breiden door middel van een golf-arrangement. Die maken we voor u op maat samen met de golfpro & de club. Denk bijvoorbeeld aan een business-dag met eerst een golf-clinic en daarna een heerlijk driegangen diner.

We hopen u snel te mogen ontvangen op de golfclub Holthuizen & in onze vernieuwde gerestylede clubhuis

José, Wally, Marry , Frits , Ate & Sandra

BRASSERIE HOLTHUIZEN