Halloweenwedstrijd Holthuizen 17 november 2018

Op een (herfst)zonovergoten baan deden 37 golfers, verdeeld over tien teams, op zaterdag 17 november mee aan de Halloweenwedstrijd.
Onderweg was een aantal verrassende Halloweenhindernissen gecreëerd; zo lagen er vijf enorme pompoenen over de breedte van de zevende fairway, waarvan er een geraakt moest worden, alvorens door te mogen spelen. De eis om de bal te chippen in een uitgeholde pompoen op de oude green van de drie, kostte de flights wel een aantal extra slagen.
Na de glühwein en het blokje/ stukje van het een of ander op het terras van de golfclub, ging de afslag op de eerste fairway bij sommigen heel relaxed.
Tegen vijven werden de schaduwen langer en koelde het snel af. Binnen konden de deelnemers van deze Shotgunwedstrijd min of meer gelijktijdig opwarmen in het clubhuis, waar tijdens een drankje de prijsuitreiking plaatsvond.
De ”hindernispompoenen” gingen niet verloren, ze waren de prijs voor het team dat op de derde plaats eindigde!
Velen namen nog deel aan het heerlijke Halloweendiner, met dank aan Harry en Alie.

Jolet Dingen