Nieuwe Golfpro

Gerrald Komduur stelt zich voor

Per 1 februari begin ik met veel enthousiasme les te geven op golfclub Holthuizen. Mijn naam is Gerrald Komduur en ben 39 jaar. Ik ben woonachtig in Eelderwolde waar ik samenwoon met mijn (zwangere) vriendin Nienke. Na een periode van 10 jaar Golf als hobby uitgeoefend te hebben, ben ik in het jaar 2010 PGA Golfprofessional geworden en ben sindsdien met veel plezier werkzaam op verschillende golfclubs in Groningen en Drenthe. Daarnaast speel ik 2 of 3 wedstrijden per jaar die PGA Holland organiseert.

Een aantal leden van Holthuizen heb ik al les mogen geven, waaronder ook de G-Groep. Als het contact met deze leden en G-groep een voorbode zijn voor het plezier tijdens de golflessen, dan ga ik een erg leuke tijd tegemoet op Golfclub Holthuizen. De lessen van de G-groep ga ik verzorgen op verschillende dagen. De jeugdlessen zullen voornamelijk op zondagochtend zijn en voor de leden staat mijn lesagenda open op zondagmiddag en maandag. Lessen zijn te boeken via mijn online lesagenda die op de website vermeld staat onder ‘Golfschool – Les Boeken’.

Mijn uitdaging is om de golflessen op een juiste en duidelijke manier over te brengen zodat u hier zelf verder mee kunt en meer plezier krijgt tijdens het spelen. Dat geldt natuurlijk voor de beginnende golfer, maar ook voor de meer ervaren spelers. Vanuit mijn jarenlange lesgeefervaring kan ik u hopelijk optimaal begeleiden om een betere golfer te worden. 

Graag tot ziens op de golfbaan!

Gerrald