Golfen in Appelscha

Samen met enkele vrijwilligers gaan de G-leden  een dagje erop uit en wel naar Appelscha. Janine die al vaker in Appelscha haar vakantie heeft doorgebracht komt met het idee om daar te gaan golfen. Voor Janine en Sander is het nog iedere keer erg spannend als ze naar een golfbaan gaan waar ze nog nooit geweest zijn. Job vindt het alleen maar erg leuk om voor het allereerst te gaan golfen op een vreemde baan en heeft geen last van zenuwen.

Zoals altijd is het ook belangrijk dat er samen gegeten wordt. We beginnen dus daarom met een lunch en dat smaakt.

Om 14.00 uur hebben we onze eerste starttijd en we spelen greensome stableford. De baan is geel maar goed te spelen. Omdat er nog niemand van ons op Appelscha heeft gespeeld moeten we allemaal goed opletten, want er zitten veel aflopende gedeeltes in.

De uitslag van de wedstrijd wordt ’s avonds tijdens de barbecue bekend gemaakt. We zijn door de ouders van Job uitgenodigd om daar te komen barbecueën na afloop van het spelen. Het is met deze weersomstandigheden geweldig om samen af te sluiten met een barbecue in de tuin.

Het moment dat we gezellig met elkaar koffiedrinken rond de keukentafel, wordt door de golfers gebruikt  om alvast een claim te leggen voor volgend jaar

Janine, Job en Sander het was weer een feest om samen een dag op stap te gaan.

Lonneke, Leo, Wim en Corrie