G-golftoernooi Prise d’eau 22 september 2018

Na een vroege start, 07.15 verzamelen en 07.30 vertrek vanaf de parkeerplaats, kwamen we na een voorspoedige reis om even over 10.00 aan op onze bestemming golfclub Prise d’eau te Tilburg. Het is altijd erg spannend zo’n toernooi  of je nu voor het eerst gaat, Job, of dat je het allemaal al eens mee hebt gemaakt, Janine en Sander. Je wilt even rustig acclimatiseren en iedereen over de rand van een kopje koffie of thee met iets lekkers bekijken. Daarna moet je aan de bak.

Het programma begint al te wennen, ’s morgens de skills,  het putten, chippen, pitchen en recht  slaan (en ver!)met een ijzer 7. Dan een lunchbuffet en  vervolgens een 9 holes wedstrijd, shotgun start en spelvorm foursome, allemaal afslaan en met de “beste bal ” verder. Rond 4 uur ben je dan weer terug in het clubhuis waarna de prijsuitreiking volgt. Iedereen is winnaar en krijgt een beker en een goodybag. Na een lekker barbecue buffet zijn we zeer voldaan rond 18.30 weer richting het noorden gereden waar we moe maar voldaan rond 22.00 op de parkeerplaats terug waren.

WvdH