G-golfers weer terug van Special Olympics

We hebben 3 dagen genoten van de S.O. 2024 in Tilburg.

Vóór de opening in de grote hal werd er buiten gegeten met de 3000 spelende atleten en hun begeleiding. De opening wordt voor ons, als eerste binnenkomers met onze vlag, een geweldig festijn.

JANINE ontdekte tijdens de opening tot haar grote verrassing dat FRANS BAUER  kwam  optreden. Ze genoot op de voorste rij. Het was geweldig om mee te maken hoe deze man een zaal tot ontploffing kan brengen.

JOB vertelde dat hij de binnenkomst van ons met de vlag heel mooi vond. De vlam die werd aangestoken maar ook dat de politie met 4 motoren het gebouw komt binnen rijden, het zijn ervaringen die hij niet snel zal vergeten.

SANDER was erg onder de indruk van de aardige captain Ton waar hij al snel vertrouwen in had en dit had tot gevolg dat hij prachtig speelde en zelfs een birdie maakte!

MARJOLEIN vond de ballonnen die met honderden door de hal zweefden geweldig en de bellenblaas was niet te overtreffen. Ze speelde net als Jolanda voor het eerst een echte wedstrijd op de S.O.

Na de eerste enerverende drukke dag was het zaak om ons te focussen op de wedstrijddagen. Ze hadden er zin in. De unified zorgde voor een rustige omgeving, een belangrijk persoon die er altijd voor de golfer is.

Het werden twee dagen van plezier en veel spanning. De ontspanning was er op zaterdagavond bij het grote feest door heel Beekse Bergen.

Wat hebben we genoten van deze spelen en wat was het weer een enorme ervaring om samen op stap te zijn en om te  zien hoe onze golfers genieten en vertrouwen hebben.

Het is niet uit te leggen hoe we dit festijn beleefd hebben, voor en samen met de golfers.

JANINE, JOB, MARJOLEIN en SANDER hebben alle vier op het podium gestaan met hun unified, een groot applaus waard.

LON, JOLANDA, LEO en RICHARD bedankt voor jullievertrouwen in de coach en de inzet die weer geleverd is met elkaar.

Corrie van Wijk