Familietoernooi 24 september 2017

Wat eens ouder-kindwedstrijd was heet nu familietoernooi.
Opvallend dit jaar is dat vermeende relaties in rap tempo aan verandering onderhevig zijn.
Voor het eerst ook dat men er voor uit durft te komen. Uit de kast komt de familie Zwegers, die niet alleen aan partner- maar ook aan sekseruil doet. Marc gaat nu met zijn volledige harem, drie dames, door de baan. Zelfs mijn eigen vrouw speelt met Thomas, voor wie ik in mijn herinnering nog nooit kinderbijslag heb ontvangen.
Op deze prachtige zondag wordt de greensome gespeeld, ogenschijnlijk ontspannen maar tot op het bot gemotiveerd je partner een uitdagende volgende slag te bezorgen. Een high-five na een par wordt beloond met een streep op de volgende hole. Het lijkt net golf.
Cor, wij nemen het hem niet kwalijk, moest nog bijkomen van de Rodermarkt, zodat de niet gesleepte greens een extra handicap zijn.
Dankzij het hoge niveau van onze flightgenoten Aart en Anton worden wij, Menno en Ies, gestimuleerd het allerbeste spel te laten zien. Dat lukt aardig met 37 stablefordpunten, maar is lang niet voldoende om winnaar van de dag te worden. Dat is het team van Joke met Thomas met 43 punten. Onwaarschijnlijk goed.
Tijdens de borrel met uitstekende hapjes worden met veel verbaal geweld de hoogtepunten en teleurstellingen nog eens doorgenomen. Een minder resultaat is altijd de schuld van de partner, deze zegt uiteraard hetzelfde.

Al met al:
NGF: dank voor de prijzen
Max en Rita: dank voor de organisatie
Harry en Alie: dank voor de hapjes
Cor: bedankt voor je afwezigheid
Weergoden: dank voor het Indian Summergevoel
Deelnemers: dank voor het meedoen

Voor alle leden: gewoon inschrijven volgend jaar, over relaties wordt niet openlijk geroddeld.

Ies Broekhuizen
Menno Broekhuizen