Familiegolf

“Fore!”, zo schalde het over de par 3 baan bij Golfclub Holthuizen. Een teken dat je moet oppassen voor een bal die door de lucht vliegt. Ja, het gaat niet vanzelf…golf is een sport die er soms gemakkelijker uitziet dan dat het daadwerkelijk is. Maar het is wel kicken als je steeds betere slagen hebt en de bal vanaf een afstandje in de hole ziet rollen.

De vakanties van heel wat gezinnen in Nederland zagen er heel anders uit dan gepland. Géén buitenlandse reis maar een “staycation” in eigen omgeving. En hoe breng je dan je dagen op een aangename manier door? Daar heeft Golfclub Holthuizen wel een oplossing voor; Familiegolf! Coronaproof leren golfen met het hele gezin. Een cursus van 6 golflessen verdeeld over twee weken, waarna je zelfstandig op de 9 holes par 3 baan (Kleintje Holthuizen) kunt golfen.

Zo’n 6 gezinnen hebben in juli gebruik gemaakt van deze aanbieding, en we zien ze nu ook regelmatig oefenen, en steeds beter worden, maar vooral ook veel plezier hebben op de par 3 baan. Hoe leuk is dat, een sportieve gezins-activiteit, waar je samen nog jaren lang plezier van kunt hebben.

Binnenkort starten weer nieuwe cursussen familiegolf. Kijk voor meer bijzonderheden op deze site of bel met het secretariaat (050-501 5103) voor data en mogelijkheden. We verwelkomen u graag op onze mooie golfbaan!