Eindverslag bedrijvencompetitie Holthuizen 2021

Op dinsdag 28 september werd de laatste wedstrijd van de bedrijvencompetitie gespeeld. Een bedrijvencompetitie die onder invloed stond van de corona-pandemie en vooral de maatregelen daartegen. Gelukkig was de laatste wedstrijd afgezien van de veranderende begroetingsmethodes alles weer normaal. Hoewel de competitie al niet meer echt spannend was werd de hegemonie van Dijkema Meubelstoffeerders onder aanvoering van Jan Dijkema in de laatste wedstrijd bevestigd met een eerste plaats voor Jan zelf. De tweede en derde plaats waren respectievelijk voor Harry Oolders en Jeanette Dekker van hetzelfde team. Wel was er een bijzondere vermelding voor Sebastiaan Boerema die namens de Rabobank speelt. Sebastiaan had namelijk zowel de Neary als de Longest Drive. Tot slot had Annemarie Smith de longest drive voor de dames te pakken.

Als je als team Dijkema Meubelstoffeerders vier keer in de top van het klassement eindigt dan is het ook duidelijk dat je de schaal van het beste team bedrijvencompetitie 2021 met recht omhoog mag houden. Hoewel het nu nog een papierschaal betrof zal de officiële zilverschaal binnenkort worden uitgereikt.

Bedrijvencompetitie 3Bedrcomp4

DS