De onbekende gever….

Vrijdag 13 augustus pakken we (G-golfers en begeleiders) onze tassen alvast in de auto’s, want we gaan de dag erna vroeg naar de Golf- en country club Liemeer in Nieuwveen.

Tijdens die inpaksessie loopt het clubhuis leeg na de herenmiddag. Dat is voor de G-leden weer een leuke ontmoeting met allerlei leden van Golfclub Holthuizen die hun aanspreken. Janine is altijd in voor een gesprekje en meldt dan ook met veel plezier dat ze een golftoernooi hebben. En natuurlijk komen daar de voor hen leuke reacties op. Sander gaat in op de vragen en kan dan intens genieten van de daarop volgende succeswensen.

Helaas was Job niet bij het inpakken. Wij waren allang blij dat Job mee kon naar de voor hem oh zo belangrijke volgende dag. Meegaan en spelen! Dat was twijfelachtig omdat Job een operatie heeft moeten ondergaan. Job zou zeker verteld hebben dat hij er heel veel zin in had om mee te gaan, om zijn mooiste slagen ook uit te proberen op een andere club.

Na deze gezellige interactie stonden Janine en Sander ineens met drie dozen ballen in hun hand.

Opmerkingen van; “wat leuk, wat een verrassing en van wie heb je die gekregen”? Ze wisten het niet en ik had het niet gezien. Wel stond er een auto, maar ja ik weet niet wie er in welke auto rijdt.

Later, bij het thuiskomen van de sporters kwamen de doosjes ballen weer ter sprake en toen Job ze liet zien bleek er een naam op te staan van deze “onbekende” gulle gever en toen kwam ook de auto mij bekend voor…

Wij zijn als begeleiding altijd weer blij verrast dat zoveel mensen van de club die kleine zaken zoals, aandacht, een contact, een keer spelen, een “cadeautje” voor onderweg of zoals nu voor ieder een doosje ballen, bij de G-leden tot uiting brengen. Hiervoor onze hartelijke dank, zij genieten hier zo van.

De toernooidag was weer zeer geslaagd, ze kwamen weer bekenden tegen en waren natuurlijk net als iedere andere golfer nieuwsgierig met wie ze zouden spelen. Voor de ene golfer is ook het goed spelen veel belangrijker dan voor de andere golfer, maar het plezier is voor allen even groot.

Het is een feestje om dit samen met Janine, Job en Sander te beleven!