De laatste Bridgedrive

Zondagmiddag 10 november speelden we de laatste bridgedrive onder de bezielende leiding van Harrie met immer de ondersteuning van Ali. Na 22 jaar komt er met het aankomende vertrek van Harrie en Ali een einde aan een lange traditie ….. het bridgen in het clubhuis op de woensdagavond in de wintermaanden. Ooit geïnitieerd door Ton van der Haar, die een groep golfers destijds enthousiast maakte voor het bridgen, is dit uitgegroeid tot een vaste activiteit binnen onze club op de donkere, koude woensdagwinteravonden.

Ook deze zondag had Harrie de regie weer strak in handen. Na veel voorwerk en vele telefoontjes, tot op de laatste ochtend om te voorkomen dat er een ‘stilzit’ zou zijn, is het Harrie gelukt 40 bridgers rond de tafel te krijgen.

We startten eerst gezellig met een kopje koffie/thee met gebak, daarna de bridgedrive over 6 ronden en aansluitend een heerlijk buffet. Ook Harrie en Ali bridgen altijd mee, dus echt een huzarenstukje om dan ook nog binnen no time een heerlijk buffet tevoorschijn te toveren.
Als waardering en heel veel dank voor hun inzet voor alle gezellige bridgeactiviteiten en dit mooie slot kregen Harrie en Ali namens alle bridgers uit handen van Jantien Groeneveld bloemen, theaterbonnen en dinerbonnen. Met de wens dat ze na de jaarwisseling tijd zullen hebben voor nieuwe dingen.

Tot slot dan nog de prijsuitreiking van de bridgedrive. De eerste prijs was voor het bridgepaar Jan  Oosterhaven/Louis Sommeling. De wisselbokaal werd geschonken aan Marjan en Aalt Kappert, die deze bokaal vele jaren in de wacht gesleept hebben.

We zullen het bridgen en uiteraard Harrie en Ali in het clubhuis missen!

(mr)