Dames slotwedstrijd

En dan is de ‘zomer’ zo maar opeens voorbij en zitten we ook al weer in de wintertijd.
We hebben dit jaar oneindig geboft met het weer op de dinsdagen. Slechts twee keer geen wedstrijd wegens regen en verder in mijn beleving veel zon en veel terrasweer.

Op dinsdag 29 oktober was de Slotwedstrijd van de dames. Een 9 holes damesochtend met als spelvorm Texas Scramble. Altijd een gezellige spelvorm om mee af te sluiten. En omdat we dat zo gewend zijn, rekenen we ook nu weer op goed golfweer en …….. jawel, ook vandaag zon, een stralend blauwe lucht en bijna geen wind.

Na de wedstrijd hadden we de gebruikelijke, door Harrie geweldig verzorgde, lunchhap. Gevolgd door de prijsuitreiking van deze dag en de overall seizoenprijzen.

Seizoenwinnaars van de 9 holes damesochtenden
1. Karin Eeltink
2. Wil Huizenga
3. Dini Perdok

Seizoenwinnaars van de 18 holes damesmiddagen
1. Barbara De Raedt
2. Dini Perdok
3. Wil Huizenga

Texas Scramble van de Slotwedstrijd
1. Hetty Meijs, Ankie Kamphuis en Tjitske Bathoorn
2. Wil Huizenga, Carla Hofsteenge en Marjo Rademaker

Volgende week beginnen we aan het winterprogramma en rekenen we natuurlijk ook weer op prachtig zonnige, droge dagen.

(mr)

Een gezellige lunch