Corona update 24 maart 2020

De wereld wordt geconfronteerd met een onzichtbare vijand, het corona virus. Ons sociale, culturele, sportieve en economisch leven is behoorlijk ontwricht. Als Golfclub Holhuizen worden wij hier ook mee geconfronteerd.

Onze eerste verantwoordelijkheid is nu de adviezen opvolgen vanuit het RIVM, NGF, NVG en het NOC*NSF. We krijgen met grote regelmaat updates vanuit NGF en NVG.

De baan is dicht en dat geeft een vreemd gevoel. Zeker nu het voorjaar is en de zon weer begint te schijnen. We willen allen weer naar buiten en golfen na alle regen en harde wind van de afgelopen tijd.

De werkelijkheid is anders: Een verlaten drivingrange, geen clubwedstrijden, geen golfers in de baan, geen gasten in de Brasserie en geen NGF-competitie!

We moeten echter solidair zijn. Solidair met onze kwetsbare medemens, binnen en buiten de club. We willen allemaal graag weer golfen en op het terras zitten, maar het moet wel verantwoord zijn.

De enige mensen op de golfbaan zijn onze greenkeepers die hard aan het werken zijn om onze baan in optimale conditie te brengen.

Laten we solidair blijven en ons aan de adviezen houden in uw eigen belang en dat van anderen. Denk goed om u zelf en denk om de ander en blijf voornamelijk in huis.

Ik hoop u allen, na deze viruscrisis, over enige tijd weer gezond en wel op onze mooie golfbaan te mogen ontmoeten.

Rieks Perdok,