Clubkampioenschappen mixed foursomes, 31 augustus

En weer was het een prachtige zonnige dag in de reeks clubkampioenschappen. Zo zelfs dat de wedstrijdcommissie de deelnemers vooraf had aangespoord om vooral voldoende drinken mee de baan in te nemen. Gelukkig viel het een beetje mee; hoewel het flink warm was, waaide er een aangenaam verkoelend windje.

Vanaf 10 uur gingen de eerste flights van start. De indeling was op handicap, dus de flights met de laagste gezamenlijke handicap mochten nog even uitslapen, want zij gingen als laatsten de baan in.

Deze status hebben zij waargemaakt. De winnaars zaten in de laatste flight. Het werd nog wel even spannend en er was een play off nodig om vast te stellen wie zich clubkampioen mixed foursomes 2019 mocht noemen. De flights Aniek Martini/Jeroen Hulshoff en Anne-Marie van Dijken/Sjon Troudes eindigden na 18 holes met een gelijke score van 87 slagen. De beslissing viel vervolgens op de eerste play off hole (hole 1), waar Aniek en Jeroen een par maakten, terwijl Anne-Marie en Sjon er een slag meer voor nodig hadden. Dus worden de namen van Jeroen en Aniek bijgeschreven op het mixed foursome bordje in de hal van het clubhuis. Daarnaast kregen ze uiteraard een mooie bos bloemen en een envelop met een cadeaubon voor de golfshop. Ook voor de tweede prijswinnaars (Anne-Marie en Sjon) waren er cadeaubonnen en bloemen. Dit gold ook voor de netto prijswinnaars Annemarie Smith/Jack Hesseling en Eva Hesseling/Tom Meijer die beiden netto 74 slagen lieten noteren (na handicapverrekening).

Het bleef nog lang gezellig op het terras, waar de spelers onder het genot van een drankje en Harrie’s heerlijke borrelhapjes, nog lang napraatten over de wedstrijd.

Nog 2 clubkampioenschappen te gaan in 2019; de Matchplay kampioenschappen op 14 en 15 september a.s. en dan op 12 en 13 oktober de clubkampioenschappen Par 3. We kijken ernaar uit!

De kampioenen Aniek Martini en Jeroen Hulshoff

De tweede prijswinnaars Anne-Marie van Dijken en Sjon Troudes

De netto prijswinnaars Eva Hesseling met Tom Meijer en Annemarie Smith met Jack Hesseling