Clubkampioenschappen foursomes 12 juni

“We waren zo goed op weg, maar toen…” was de vaak gehoorde opmerking bij de flights die binnenkwamen tijdens de clubkampioenschappen strokeplay. Want ja, strokeplay, en dan hoef je maar op een hole een 9, 10 of 11 te halen en dan zijn de kansen (zo goed als) verkeken. 

Maar uiteindelijk waren er toch ook flights die boven zichzelf en de rest van het veld uitstegen , en een prachtige score neerzetten. Zo kwamen Laurens Drijfhamer en Bert Gerding binnen met 84 slagen en wonnen daarmee bij de heren. Op de tweede plaats eindigden Bart Jan Jansen en Dick Tauran met een score van 89. Remy de Boer en Mike Schmidt veroverden de netto prijs met een score van 73 netto! 

Annemarie Smith en Anne-Marie van Dijken wonnen bij de dames met een score van 90 slagen. Een mooi tweede plaats was er voor Jolande Hollander en Sonja Labordus die met 99 slagen binnenkwamen. Zij wonnen tevens de netto prijs met een score van 75 netto!

Het was een geweldige dag, niet in de laatste plaats door het mooie weer. Tijdens nazit met borrelhap op het terras werden de gemiste puttjes en chipjes nog eens dunnetjes doorgenomen, maar gelukkig overheerste de tevredenheid met deze leuke wedstrijd. 

De winnaars kregen dinerbonnen, en de kampioenen ook nog een mooie bos bloemen. Daar moesten ze dan wel een woordje voor spreken, maar ook dat deden ze met eenzelfde Schwung die ze op de golfbaan vertoond hadden. 

Al met al kunnen we terugkijken op een geslaagd eerste clubkampioenschap. Het volgende clubkampioenschap is de Matchplay op 9 en 10 juli. En zoals jullie weten kunnen we hiervoor nog wat dames gebruiken. Dus wil je ook zo’n leuke wedstrijd hebben, schrijf je in (dat kan nog tot 30 juni)!

[hm]