business clublidmaatschap

a. De business club voor mensen uit het bedrijfsleven en die lid zijn van Holthuizen

Wanneer u een bedrijf heeft of een DGA- of management functie bekleedt en lid bent van  Holthuizen, dan biedt de PR commissie u de mogelijkheid kennis te maken met de business club.
Een business clublid, in bezit van minimaal baanpermissie kan deelnemen aan de activiteiten van de  business club. Een ideale gelegenheid om regelmatig te golfen en uw netwerk te vergroten!
Tijdens de bedrijvencompetitie kan deelgenomen worden met een team van twee personen. Een team bestaat altijd uit het lid met een introducé naar keuze, dit hoeft niet gedurende de competitie dezelfde persoon te zijn. Bij dit lidmaatschap is voor het lid en introducé het diner na afloop van de bedrijvencompetitie inbegrepen.
Naast de bedrijvencompetitie is er een voorjaarsborrel en zijn er twee wedstrijden gepland met na afloop een buffet. Dit alles is inbegrepen in het business clublidmaatschap.
Holthuizen ziet deze vorm van lidmaatschap als een soort ‘proeflidmaatschap’ voor bedrijfsleden. Dit pakket is aantrekkelijk geprijsd om op een eenvoudige manier kennis te kunnen maken met golfen bij Holthuizen. Dit lidmaatschap wordt wegens succes ook in 2014 weer aangeboden. De contractduur is één jaar.

Het business clublidmaatschap biedt het volgende:
* deelname aan bedrijvencompetitie met een team van twee personen, inclusief diner
* lidmaatschap van de business club (toegang tot alle activiteiten) voor één persoon
* vermelding op de website van Holthuizen met een link naar de eigen website.
Voor een bedrag van € 400,00 per jaar bent u lid van de business club!

b. De business club voor mensen uit het bedrijfsleven die minimaal baanpermissie hebben

Wanneer u een bedrijf heeft of een DGA- of management functie bekleedt en in het bezit bent van minimaal baanpermissie  biedt Holthuizen u de mogelijkheid kennis te maken met een bloeiende vereniging met een prachtige 9 holes baan en een gezellige sfeer.
Een business clublid kan deelnemen aan alle activiteiten. Een ideale gelegenheid om regelmatig te golfen en uw netwerk te vergroten.
U bent volwaardig lid van de business club, maar kunt niet aan de wedstrijden/activiteiten van de vereniging deelnemen en u heeft  geen vrij gebruik van de baan.
Tijdens de bedrijvencompetitie kan deelgenomen worden met een team van twee personen. Een team bestaat altijd uit het lid met een introducé naar keuze; dit hoeft niet gedurende de competitie dezelfde persoon te zijn. Bij dit lidmaatschap is voor het lid en de introducé het eten na afloop van de bedrijvencompetitie inbegrepen.
Naast de bedrijvencompetitie is er nog een voorjaarsborrel van de business club en zijn er twee wedstrijden gepland met na afloop een buffet. Dit is inbegrepen bij het business clublidmaatschap.
Holthuizen ziet deze vorm van lidmaatschap als een soort ‘proeflidmaatschap’ voor bedrijfsleden. Dit pakket is aantrekkelijk geprijsd om op een eenvoudige manier kennis te kunnen maken met het golfen. Dit lidmaatschap wordt wegens succes ook in 2014 weer aangeboden. De contractduur is één jaar.

Het business clublidmaatschap biedt het volgende:
* tien greenfeekaarten op naam voor 9 of 18 holes
* vrij gebruik van de oefenfaciliteiten
* vermelding op de website van Holthuizen met een link naar de eigen website.
Voor een bedrag van € 800,00 per jaar bent u lid van de business club!

Wilt u meer informatie over het business clublidmaatschap download hier de brochure.

(CE)