bedrijfslidmaatschap

Holthuizen kent een lidmaatschap voor bedrijven en instellingen. Onder de ruim 600 leden van Golfclub Holthuizen bevinden zich tal van ondernemers uit de driehoek Assen – Groningen – Drachten. Ondernemers met zeer uiteenlopende achtergronden.

Als bedrijfslid bent u als persoon volwaardig lid van de vereniging en kunt u deelnemen aan alle wedstrijden en activiteiten.

Daarnaast bent u als bedrijf automatisch lid van de business club en kunt u deelnemen aan de bedrijvencompetitie. Bij een bedrijfslidmaatschap kunnen er maximaal twee personen als lid opgegeven worden.

Een bedrijfslidmaatschap bestaat altijd uit een basispakket:
Het biedt één persoon speelrecht, kost per jaar (2018): € 1.535,- en omvat:
* 10 greenfeekaarten voor 9/18 holes op naam van het bedrijf
* de mogelijkheid voor deelname (met maximaal twee introducés) aan de bedrijvencompetitie in april, mei, juni en de finale in september.
* het lidmaatschap van de business club en de mogelijkheid tot deelname aan de wedstrijden en activiteiten
* het recht op het een keer per jaar reserveren van aaneengesloten starttijden (zogenaamde Tee-sluiting) voor maximaal 20 personen tegen betaling van 50% van de greenfee.
* het incidenteel gebruik van de Willemszaal in het clubhuis voor bedrijfspresentaties, productpresentaties, overleg, diner en lunch met relaties enzovoorts. Aan het gebruik van de zaal zijn geen kosten verbonden. De kosten voor gebruik van horeca brengen wij uiteraard bij u in rekening.
* de bedrijfsnaamvermelding op het bord in de entree van het clubhuis.
* de bedrijfsnaam met logovermelding op de site met een doorlink en een vermelding in de Holtee (clubblad).

Het pluspakket biedt voor een tweede persoon speelrecht, kost per jaar (2018): € 974,- en omvat:
* vijf greenfeekaarten 9/18 holes op naam van het bedrijf.
* de mogelijkheid om eenmalig vijf extra greenfeekaarten bij te bestellen tegen gereduceerd tarief

Als het bedrijfslidmaatschap in de loop van een jaar wordt afgesloten, dan zal het lidmaatschap bedrag en het aantal greenfeekaarten  naar rato worden berekend.

(CE)