Bedrijvencompetitie 2018

Bedrijvencompetitie 2018 - 16 oktober 2018

Dinsdag 9 oktober is de laatste wedstrijd gespeeld van de bedrijvencompetitie 2018. Na drie wedstrijden gespeeld te hebben stond Intersport Roden stijf op kop. Door een super resultaat in de tweede wedstrijd. Alleen de competitie gaat over vier wedstrijden waarbij het slechtste resultaat weggestreept kan worden. Dus het kon nog heel spannend worden. En […]

__

Dinsdag 1 mei is de eerste ronde gespeeld van de Bedrijvencompetitie 2018. Storm en regen in de ochtend beloofden weinig goeds. Na de ontvangst om 15 uur scheen een voorzichtige zon die de golfers in Roden voor de rest van de middag vergezelde. We verwelkomen een nieuw bedrijf, Teapottery. Menno Broekhuizen doet voor deze webshop mee aan de Bedrijvencompetitie.

Het bestuur wil graag van de deelnemers aan de bedrijvencompetitie horen wat het eventueel zou kunnen doen om deze competitie aantrekkelijker te maken voor de deelnemers en voor mogelijk nieuwe bedrijfsleden. De tijden veranderen, de formule wordt onder de loep genomen, voor de aanvang van de wedstrijd vult iedereen een enquête in om zo te komen tot nieuwe initiatieven.

De eerste wedstrijd werd gewonnen door EIC BV. Nils Labordus coachte zijn team naar 34 punten, zelf geblesseerd wandelde hij 9 holes met ze mee.

De dag werd afgerond met een heerlijk buffet en een drankje.

Hieronder de stand na deze eerste wedstrijd.