Bedrijvencompetitie 2017

bedrijvencompetitie slotwedstrijd 10 oktober - 21 oktober 2017

Dinsdag 10 oktober is de laatste ronde gespeeld van de bedrijvencompetitie op GC Holthuizen. Na een presentatie van Leo Laanen die zijn bedrijf Ifmec voorstelde, kon de wedstrijd onder zeer natte opstandigheden van start gaan. Reinier Schwietert die namens Tamminga Administratie speelde viel twee maal in de prijzen met de Neary en de longest drive. […]

Afgelopen dinsdag 5 september is de derde ronde van de Bedrijvencompetitie gespeeld. Het bedrijf Tamminga Administratie heeft keihard toegeslagen in de strijd om de prijzen en uiteindelijk in de stand van de Bedrijvencompetitie. Alle Tamminga werd deze dag vergezeld door Erik Vos en Peter Baving. Zelf was Alle de derde speler van de dag en Peter Baving was de beste speler van de dag. Gezamenlijk waren zij goed voor 42 punten, waardoor zij als klap op de vuurpijl stegen naar de eerste plaats in de algemene rangschikking. René Suurd die namens ToWork4 had 22 punten Dit was goed voor de tweede prijs in de rangschikking van de dag. Bij de dames had Jeannette Dekker namens Top of Holland Golf de longest drive bij de dames. En om het feestje voor Tamminga Administratie compleet te maken had Erik Vos met 240 meter de longest drive.

10 oktober is laatste ronde van de Bedrijvencompetitie. Wij zijn benieuwd met welk team Alle die dag aantreedt.

Hieronder de stand na drie wedstrijden.

__

Dinsdag 27 juni werd de bedrijven/sponsorenwedstrijd op Golfclub Holthuizen gespeeld. in plaats van de stamppotwedstrijd, die traditioneel aan het einde van het seizoen georganiseerd werd is er dit jaar voor gekozen in het midden van het seizoen een wedstrijd over 18 holes te spelen. Om de teamgeest te vergroten is voor de speelvorm texas scramble gekozen, een ideale manier om te netwerken. De teams werden gevormd door zakelijke relaties en daarnaast is een aantal gelegenheidsteams samengesteld. De wedstrijd telt niet mee voor het algemeen klassement.

Het team van Intersport (Emiel van der Heide, Axel de Meijer en Joost Froling) heft de wedstrijd gewonnen met SF-score van 49 punten. Drie teams scoorden vervolgens 48 punten, de bruto score gaf in dat geval de doorslag. Het gelegenheidsteam Annemarie Smith (Annemarie Smith Grafische Vormgeving, Jurgen Biemans (Buisman Stukadoors en Joke Lich werd tweede en het team Bas de Jager (TTIF Compagny), Anne Lohuizen (Broekhuis Volvo Assen), David Suk (Pezett) en Ab Laffra werd derde.

Tijdens de heerlijke barbecue, klaargemaakt door Harrie en Aly, werden de prijzen uitgedeeld, waarna het nog lang gezellig was. De volgende wedstrijd georganiseerd door de Businessclub is de derde ronde van de reguliere bedrijvencompetie. Deze vindt plaats op 5 september.
__

Dinsdag 30 mei is de tweede ronde gespeeld van de Bedrijvencompetitie. De weersomstandigheden waren de laatste dagen fantastisch waardoor ook de baan er perfect bij lag. Dit kwam ook tot uiting in de resultaten. Leo Laanen (Ifmec) won met 21 punten. Arjan van Hoogen en zijn gast Mathijs Vinckemoller hadden ieder 20 punten en werden respectievelijk tweede en derde. Met 40 punten was Van Hoogen Assurantiën en Makelaardij dan ook het beste team van de dag.

Voor de wedstrijd heeft Nils Labordus zijn bedrijf EIC BV gepresenteerd. EIC adviseert klanten over de meest efficiënte manier om de bedrijfsinfrastructuur in te richten rondom de digitale werkomgeving, de digitale werkplek van medewerkers. Nils had als gast Maurice de Vries van Mobilty Service uitgenodigd. Beiden hadden een leuke verrassing voor de deelnemers. De beste speler van de dag mag een weekend rondsturen in een BMW I8 van Mobilty Service. Leo Laanen heeft geluk en mag een weekend rondrijden in deze sportwagen. De volgende keer zijn wij zeer benieuwd naar zijn ervaringen.

De eerst volgende activiteit van de business club is de sponsorwedstrijd over 18 holes op dinsdag 27 juni om 13.15.

Hieronder de stand na twee wedstrijden.

___

Dinsdag 2 mei is de eerste ronde gespeeld van de Bedrijvencompetitie 2017. Ondanks dat de weerverwachtingen niet al te best waren, waren de golfomstandigheden prima. Vier nieuwe bedrijven, Bouwbedrijf Thijs, J. Riemers Advies en Consultancy, EIC BV en ToWork4 doen mee aan de Bedrijvencompetitie. 32 deelnemers zijn de strijd aangegaan.

We kennen elkaar allemaal, maar wat iedereen zakelijk doet is vaak niet voor iedereen duidelijk. Daarom kunnen de deelnemers voor de wedstrijd hun bedrijf presenteren. Herman Smits, namens Veenstra Expo, presenteerde als winnaar van het seizoen 2016 als eerste zijn bedrijf. In zijn presentatie kregen nog een primeur Herman gaat onafhankelijk verder en wij als publiek mochten meedenken over zijn nieuwe bedrijfsnaam.

De eerste wedstrijd is een damesfeestje geworden de eerste en de twee prijs gingen naar dames respectieve Annemarie Smith en Jeanette Dekker (Heereborch BV), Camille de Haas won namens ToWork4 de derde prijs. De neary had Leo Laanen en de longest drive dames was voor Jeanette en de longest drive bij de heren ging naar Laurens Slump die namens Veenstra Expo speelde.

De dag werd afgerond met een heerlijk buffet en een drankje.

Jeannette en Bé Dekker (Heereborch BV) winnen de eerste wedstrijd in de Bedrijvencompetitie 2017.