Business club uitwisseling St. Nyk – 12 september

In de reeks business club uitwisselingen was op 12 september Golfclub St.Nyk de ontvangende club. En ontvangen werden we! Er was koffie, er waren broodjes en heerlijke zelf samen te stellen lunchpakketjes en bovendien werd er gedurende de wedstrijd een knapperig broodje Bratwurst geserveerd.

Alles was dik in orde, zelfs het weer. Na regenbuien op woensdag was de lucht opgeklaard en kregen we het zelfs warm in een heerlijk najaarszonnetje. In de stableford wedstrijd waren maar liefst 2 neary’s te verdienen. Deze gingen naar  Johan Postma van Holiday Ice (hole 8) en Arend Hartlief van de SMG groep (hole 17).

Harry Oolders had het beste resultaat van de dag met 33 stablefordpunten. Samen met Nils Labordus (EIC bv) veroverde hij ook de teamprijs met 60 punten.

Bij de prijsuitreiking memoreerde Harry dat hij van oudsher wel iets heeft met St. Nyk. In een ver verleden heeft hij er zelfs zijn GVB gehaald. En deze hernieuwde kennismaking viel niet tegen, de baan lag er prachtig bij! Hij bedankte het team van St. Nyk voor de gastvrije ontvangst.

Op dinsdag 8 oktober is de afsluiting van het seizoen bij Golfclub Holthuizen in Roden. We zien ernaar uit!

HM