Blijf de Coronaregels opvolgen!

Helaas neemt het aantal Corona-besmettingen onder de leden van onze golfclub toe. Zorgelijk, temeer daar veel van onze leden op leeftijd of kwetsbaar zijn.

Daarom willen we nogmaals iedereen aansporen om alle speciale Coronamaatregelen nauwgezet op te volgen. Dus houd afstand, ook als je gebruik maakt van de afhaalbalie van de Brasserie! Draag een mondkapje in het clubhuis en in de locker-ruimte, en was en ontsmet je handen veelvuldig. Houd je aan de aanwijzingen van de gastheer of gastvrouw en volg de looprichting die is aangegeven op de borden. En gooi géén gebruikte zakdoeken in de bakjes naast de tee-markers! En ook géén mondkapjes!

En natuurlijk moeten mensen met symptomen van Corona en met besmetting in de familie absoluut thuis blijven!

Ook willen we u er nogmaals op wijzen dat het niet is toegestaan met meer dan 1 persoon in het secretariaat aan de balie te staan!

Alleen als we ons allemaal aan de regels houden, blijft onze golfclub een veilige omgeving voor iedereen! Gewoon doen, dus!