Bedrijvenmiddag 22 juni

Op dinsdag 22 juni is de bedrijvengolfmiddag georganiseerd. Uitgenodigd waren alle businessclub leden en golfende sponsors. We hebben een “creatieve” golfronde over 18 holes gespeeld. De eerste 9 holes werden op de grote baan gespeeld, waarbij de deelnemend team de golfstokken kruiste met de andere teams, om vervolgens op de Par 3 individueel de wedstrijd aan te gaan.

Dat sporten Bert de Groot van Fitnesscentrum Roden in de genen zit werd heel erg duidelijk bij de Neary – de prijs die Bert mee naar huis nam. We gaan ervan uit dat we Bert nu veel vaker op de baan zien te zien zal zijn.

De longest drive was voor Bernie Tan die namens het team Urban Network Solution speelde. Dit team won uiteindelijk de teamwedstrijd op de grote baan. Daarna volgde op de tweede plaats het team van Emiel van der Heide van VDH products en op de derde plaats het team van Albert en Geertje Timmerman van VOS Golf & Sport het bedrijf die onze baan in topconditie houdt.

Dat Albert Timmerman de weg goed weet op onze Par 3 kwam tot uiting bij de individuele wedstrijd , die hij won. Op de voet gevolgd door Remco Tauran. Derde werd Annemarie Smith van Annemarie Smith Grafische Vormgeving.

Na de wedstrijd was er een barbecue, met inachtneming van de anderhalve-meter regel. De bedrijfsleden en gasten hebben genoten van van de culinaire vaardigheden van Brasserie Holthuizen en kijken uit naar de volgende wedstrijd.

DS