Bedankje Old Grand Dad

Beste Old GRAND DAD,

Wat was afgelopen vrijdag de verrassing groot voor de G-leden en hun vrijwilligers van Golfclub Holthuizen toen we een bericht kregen na de Old Grand Dad wedstrijd. 

De organisatie had besloten de vrijwillige inleg van de Old Grand Dad wedstrijd aan de G-leden van Golfclub Holthuizen te schenken.

Wij zijn hier de organisatie en de spelers ontzettend dankbaar voor en we gaan het binnenkort besteden aan een dagje spelen op een andere baan. 

We hebben de afgelopen tijd het spelen gelukkig weer kunnen doorzetten. De lessen waren even gestopt maar dat doen we ook weer met veel plezier bij Gerrald.

De S.O. die gespeeld zouden worden in Den Haag hebben wij in een vroeg stadium al afgezegd en zijn kortgeleden ook door de organisatie in zijn geheel gecanceld. We hadden ons erg verheugd om samen een paar dagen naar Den Haag te gaan. 

In augustus hebben we een uitnodiging voor een toernooi op Golf-& Country Club Liemeer, een mooie baan in Zuid Holland, die net zoals Golfclub Holthuizen ontworpen is door architect Alan Rijks.

Als het allemaal blijft zoals het nu is kunnen we in september een toernooi op Prise d’eau Golf in Tilburg spelen en gaan we in de vakantie zeker een dagje op Golfpark De Hildenberg in Appelscha spelen

We spelen en oefenen met veel plezier in Roden, maar de uitjes zijn ook altijd heel erg gezellig. 

Dat het programma georganiseerd kan worden door ons is mede te danken aan dit soort initiatieven die vanuit onze club gedaan worden voor de G-leden. 

Nogmaals bedanken we, mede namens Janine, Job en Sander Old Grand Dad hartelijk.CvW