Ballenmonstermensjes….

Beste Golfers

Zoals mogelijk iedereen weet zijn wij (G-golfers en begeleiders) zaterdag 14 augustus met z’n zessen naar het G-golf toernooi geweest op Golf en Countryclub Liemeer in Nieuwveen (Z.H.) Hier werden heel leuke prijzen uitgedeeld na de wedstrijd.

Nieuwsgierig geworden naar waar ze vandaan kwamen deed ik navraag bij iemand van de club. Die wist te vertellen dat een enthousiast lid deze zelf maakte van oude en kapotte ballen en dat ze in de shop te koop werden aangeboden. De opbrengst komt volledig ten goede aan hun G-golfers. Dit wetende ben ik in de shop gaan kijken, per slot voor een zeer goed doel. Het daar gevonden uiltje wilde ik aanbieden aan de birdiepot van de Damesmorgen.

Zo gezegd, zo gedaan zou je zeggen, maar er kwam van de dames meteen een vragenvuur over wie, waar, hoe en natuurlijk gevolgd door “dat kunnen wij ook” en “zou het niet leuk zijn als….” Nu is het idee geopperd om met een groepje enthousiaste en artistieke dames dit zelf te gaan proberen met hetzelfde doel: de opbrengst voor de G-golfers.

Nu komt natuurlijk een vraag….. spaart u mee? Op de club staan dozen/bakjes z.g.n. “kapotte ballenboxen”, bij het secretariaat, in de hal, bij de ballenautomaat en op de Driving Range waar u uw kapotte, vieze, oude en overbodige ballen kunt doneren. Ze mogen echt goed kapot zijn😉 zodat ze omgetoverd kunnen worden tot een heus ballenlegioen. Deze ‘ballenmonstermensjes’ kunnen dan als cadeautje of prijsje verkocht worden met als doel ondersteuning van het G-GOLF programma van onze club.

Alvast onze hartelijke dank!

Lon van der Heide en Dini Perdok