Afsluiting winter zondag 26/2

Was dit em echt? Ja dit was em echt 😊
We hebben vandaag onder zonnige omstandigheden, weliswaar met wintergreens, onze finale wedstrijd van het seizoen 2022/2023 gespeeld.

In de eerste plaats:
*Dank aan Roelof en zijn jongste dochter voor de geweldige slagroomtaart die zij aanboden ter gelegenheid van de overwinning van Pa de Weerd in het algemene klassement van deze competitie.
*Dank aan de horeca voor de verzorging van de koffie bij het gebak en niet in het minst de snijkunsten van Jaap Ploeger voorafgaand aan de wedstrijd, alsook de lekkere borrelhapjes na de wedstrijd.
*Dank voor de wensen vanuit Indonesië van Henk en Suus.
*Dank aan Jan Dijkema en Harry Boonstra voor de uitgesproken lovende appreciatie (een paar lekkere flessen wijn) voor de wedstrijdleiding(en) van deze competitie.
*Dank aan alle deelnemers van deze wintercompetitie.
*Dank aan al diegenen die een bijdrage hebben geleverd en we mogelijk vergeten zijn te noemen.

Na een korte evaluatie van de afgelopen jaren over deelname en aantal wedstrijden sprak de aanwezige goegemeente zich uit over het aanvangstijdstip van deze wedstrijden: het blijft wat alle aanwezigen betreft 10u.

Na twee weken achter elkaar  met een winnende score van 22 stableford punten binnen te komen, mocht Willem Borgesius zijn dankwoord herhalen en zijn score opnieuw toelichten.
Roelof mocht op zijn beurt vertellen waarom zijn deelname aan de laatste speeldag in het water viel. De schouderblessure hield hem van de faiways en greens vandaag. Maar toch sierde zijn aanwezigheid de uitreiking van de overall prijzen.  

Voor alle afwezigen nog even de uitslagen van:
De Dag:

1. Willem Borgesius
2. Paul Scheffer
3. Harry Boonstra


Overall:

1. Roelof de Weerd
2. Bas de Jager
3. Paul Scheffer
 

Wij kijken in ieder geval terug op een ontzettend mooie competitie en hopen alleen maar dat er volgend jaar nog meer animo zal zijn.

Nog een heel fijn zomerseizoen toegewenst!

De wedstrijdleiding