ACTUELE  AANPASSING CORONA MAATREGELEN PER 15 JANUARI

Zoals we weten heeft het kabinet vandaag de huidige Corona-maatregelen gedeeltelijk aangepast.

Voor zover nu bekend zijn de belangrijkste consequenties van de op 14 januari aangekondigde versoepeling voor onze vereniging:

• Clubhuis, kleedkamers blijven gesloten, evenals de horeca met uitzondering van de coffee to go.
  • Toiletbezoek is mogelijk, QR code controle, een mondkapje en 1.5 meter afstand houden zijn verplicht. De verplichting van het mondkapje geldt ook voor de locker-ruimte.
  • Gebruik overal zoveel mogelijk een mondkapje totdat u afslaat op hole 1 of 10.
  • Er mag weer gegolfd worden in flights van drie spelers en clubwedstrijden kunnen vanaf nu doorgang vinden met flights van drie personen.
  • We blijven werken met starttijden. Om iedereen voldoende speelruimte te bieden willen we ook de spelregels voor de reservering strak blijven neer zetten. Ieder lid mag 2 starttijden reserveren per 8 dagen op de grote baan. In de ochtend kan er wel gekeken worden of er voor diezelfde dag nog starttijden vrij zijn om te reserveren.
    Wanneer u een starttijd hebt geboekt en, om wat voor reden dan ook, toch besluit niet te spelen bent u verplicht zich uit te schrijven. Bij voorkeur de avond voorafgaande aan de dag van spelen om anderen de kans te geven alsnog te reserveren. Maar het geldt ook wanneer u op de dag zelf niet gaat spelen. De marshalls zullen hier op letten. Leden waarvan blijkt dat zij zich niet aan die regel houden zullen daarop aangesproken worden. Dat geldt ook voor creatieve boekingen om de regel van 2 starttijden te omzeilen.
  • Voor golflessen geldt een maximale groepsgrootte van 4 personen exclusief de pro. Voor de jeugd tot en met 17 jaar geldt bij lessen geen maximale groepsgrootte.
  • De verplichting om 1,5 meter afstand te houden geldt overal op de golfbaan, dus ook in de buitenlucht.

Zodra er meer details bekend zijn over de toepassing van Coronamaatregelen op de golfbaan zullen wij u hiervan op de hoogte brengen!

Volg de instructies van de marshals op, zij doen het voor uw gezondheid en spelplezier!

Het bestuur

Wees verstandig en volg de regels op. Blijf, ondanks de maatregelen, genieten van het golfen en blijf gezond!