10 JAAR RUNNING DINNER

Ieder jaar weer een geweldig evenement op onze Golfclub Holthuizen met enorm veel deelnemers. Op tijd inschrijven anders vis je achter het net.

Dit jaar waren de weergoden weer op onze hand en kon er buiten gedekt worden. Prachtig met echt tafellinnen, het zag er weer zeer verzorgd uit.
Eerst moest er natuurlijk gegolfd worden voordat we een hapje kregen. Bij de start wel een lekkere amuse met een glaasje champagne, aangeboden door Harrie en Ali tgv het jubileum. Niets dan lof voor al het heerlijke eten dat we onderweg kregen, logistiek een hele opgave.

De spelvorm is altijd zeer afwisselend en dan is het gokken wanneer de jokers ingezet moeten worden. Bij ons was de gok soms zeer geslaagd maar ook wel een miskleun erbij. De baan lag er prachtig bij en we verwachtten dan ook super scores. Jammer dat sloten soms in de weg liggen.

Met onze score van 42 stablefordpunten achtten we ons kansloos om in de prijzen te vallen maar het verliep toch anders. Het werd  niet de eerste prijs. Deze was voor Jannes en Tjitske  Bathoorn met 45 punten. Met 42 punten kwamen Anne Marie Bonga en Han Schelling binnen en ondergetekenden.
Het lot besliste dat wij de tweede prijs kregen. Heerlijk een bon  om weer lekker te gaan eten bij Harrie en Ali.
Alle lof voor de organisatoren, een hele klus om alles soepel te laten verlopen en natuurlijk Harrie, Ali en de dames die ons bij hole 6 en in het clubhuis zo goed hebben verzorgd.

Amerins en Margreet

[hm]