NGF competitie 2019

Op deze pagina staat specifieke informatie over de NGF-competitie bij Golfclub Holthuizen.

Teamcaptains van bezoekende golfclubs vinden hier de benodigde informatie voor het contact met Golfclub Holthuizen.

Aanrijroute naar Golfclub Holthuizen:

Vanaf Zwolle, Assen, Groningen richting Drachten ( A7): afrit 35 naar Roden, afslag centrum Roden. Op het Oosteinde vindt u na 200 m. links de golfbaan.

Vanaf Drachten (A7): afrit 34 richting Roden.

Voorspelen

Voor bezoekende competitieteams bestaat de mogelijkheid met maximaal zeven spelers tegen een tarief van € 30,00 een oefenronde te spelen in de week voorafgaand aan de wedstrijd, dit alleen op basis van wederkerigheid. Teams uitkomend in een standaard hoofdklasse kunnen voor niets voorspelen, maar ook dit alleen op basis van wederkerigheid.

U dient van tevoren bij het secretariaat (secretariaat 050-5015103) informatie in te winnen omtrent de startmogelijkheden.

Lunch en diner

De lunch wordt aangeboden op basis van wederkerigheid.

Natuurlijk bestaat de mogelijkheid met uw team te blijven dineren. Informatie over de horeca vindt u op onze website onder het kopje horeca. Nadere afspraken kunnen rechtstreeks met het restaurant (Familie van der Es, 050-5015103) gemaakt worden of in overleg met de captain van het Golfclub Holthuizen- team dat uw gastheer/-vrouw zal zijn.

De wijze waarop de kosten voor ontvangst, lunch en borrel worden verrekend, wordt overgelaten aan de captains.

De info  van de team-captains is in verband met privacy naar de competitiecoördinatoren van de betreffende verenigingen gezonden.

NGF coördinator Golfclub Holthuizen:  Bram Pruis / 0653 72 73 74 / ajpruis@home.nl

[hm]