NGF competitie

Op deze pagina staat specifieke informatie over de NGF-competitie 2017 bij Golfclub Holthuizen.

Teamcaptains van bezoekende golfclubs vinden hier de benodigde informatie voor het contact met Golfclub Holthuizen.

Aanrijroute naar Golfclub Holthuizen:

Vanaf Zwolle, Assen, Groningen richting Drachten ( A7): afrit 35 naar Roden, afslag centrum Roden. Op het Oosteinde vindt u na 200 m. links de golfbaan.
Vanaf Drachten (A7): afrit 34 richting Roden.

Een link naar de routebeschrijving in Google maps vindt u op de pagina route & contact.

Nuttige informatie voor onze gasten

De starttijden zijn conform het NGF-competitie reglement. Voor alle teams geldt dat, in de week voorafgaande aan de betreffende wedstrijd, met maximaal zeven spelers tegen een tarief van € 35,00 p.p. kan worden voorgespeeld. We verzoeken u hierover een afspraak te maken via secretariaat of horeca.

Op de speeldag wordt u bij de ontvangst koffie/thee met een plak Rôner krentenbol aangeboden door het gastteam van Golfclub Holthuizen. Door het ontvangende team zal u, op basis van wederkerigheid, een lunchbuffet worden aangeboden.

Na de wedstrijd is het mogelijk gebruik te maken van een diner.

Informatie hierover vindt u te zijner tijd op deze pagina.

De captains wordt verzocht onderling afspraken te maken over verrekening van betalingen voor overige consumpties op de speeldag.

Wij wensen u veel succes in de competitie en een prettig verblijf bij Golfclub Holthuizen!

Volg onderstaande link naar de NGF competitie-site:

Wie speelt wanneer waar?

[hm]