horeca

het clubhuis

Telefoon: 050-5019829,   familie H.H. van der Es, e-mail: redebi@home.nl

Het beeldbepalende voorhuis is een aantal jaren geleden gerestaureerd en ingrijpend vernieuwd. Aansluitend op het voorhuis is de uitbreiding gerealiseerd. Het ontwerp van het geheel voegt zich naar het beeld van de Drentse woonboerderij. Daarmee is het op een zorgvuldige wijze ingepast in het typisch Drentse landschap.

restaurant

In het clubhuis vindt u een restaurant met bar. Deze bieden golfers en hun gasten gelegenheid in een aangename ambiance de opgedane ervaringen nog eens door te praten en daarbij te genieten van een hapje en een drankje. Vanzelfsprekend biedt de kaart ruime lunch- en dinermogelijkheden.
Bar en restaurant staan ook open voor introducés en gasten uit het bedrijfsleven zijn van harte welkom.
In het clubhuis vindt u voorts goed geoutilleerde kleedruimtes, douches en toiletten.
Daarnaast is er ruimte voor het secretariaat, de administratie en zijn er enkele vergaderruimten voor bestuur en commissies. Uw gastheer en gastvrouw zijn Harrie en Ali van der Es.

openingstijden van het clubhuis:

*  op maandag is de keuken beperkt geopend

*  van 1 april tot en met 31 oktober vanaf 09.00 uur; op maandag vanaf 11.00 uur

*  van 1 november tot en met 31 maart vanaf 09.30 uur; ’s maandags geopend vanaf 11.00 uur, uitzonderingen daar gelaten.

(ejr5)